x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    01 Noi 2007   •   00:00
PIAŢA MUNCII. Irlanda nu va lua in discuţie deocamdatăo eventuală ridicare a restricţiilor pe piaţa muncii pentru cetăţenii romăni şi bulgari. Cel puţin pănă la inceputul anului 2008, aceste restricţii, care ii vizează pe muncitorii care nu au calificări superioare, rămăn valabile, a declarat un oficial irlandez citat de Irish Times.


HARRY DÃ... DECLARAŢII. Prinţul Harry este chestionat de poliţiştii britanici cu privire la uciderea a două păsări dintr-o specie rară la una dintre reşedinţele de vacanţă ale reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Potrivit agenţiei Reuters,preluată de Mediafax, este vorba despre două exemplare de erete vănăt, găsite impuşcate săptămăna trecută. "Pentru că prinţul şi un prieten al său se aflau in zonă in acel moment, poliţia le-a cerut să ofere toate informaţii care ar putea fi utile", a spus un purtător de cuvănt, precizănd că Harry nu este bănuitde uciderea zburătoarelor.


IRAN. Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a declarat că milioane de iranieni sunt pregătiţi să se sacrifice in lupta impotriva duşmanilor ţării, făcănd referire aparent la SUA şi aliaţii lor, relatează Reuters, potrivit Mediafax. Declaraţia lui Ahmadinejad a venit la o zi după ce un comandant iranian a afirmat că miliţia religioasă a grupării Basij ar putea distruge rutele de transport de petrol din zona Golfului.

×
Subiecte în articol: externe