x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    11 Ian 2008   •   00:00

FĂRĂ VIZĂ. Comisia pentru Afaceri Interne din cadrul  Knesset-ului israelian a aprobat decizia Ministerului de Interne de a anula regimul vizelor pentru cetăţenii români care doresc să călătorească în Israel pentru o perioadă de maximum 90 de zile. Decizia va intra în vigoare în cel mult 90 de zile de la aprobare. (Mediafax)

 

STAT. Preşedintele american, George W. Bush, s-a declarat convins la Ramallah, unde s-a aflat ieri în vizită, că un tratat de pace israeliano-palestinian va fi semnat înainte de încheierea mandatului său, în ianuarie 2009. El a mai declarat că Israelul ar trebui să ajute, nu să împiedice, modernizarea forţelor de securitate palestiniene. (Mediafax)

 

PREGåTIRE. Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a început ieri o vizită de lucru de două zile în Franţa, având în agendă, între altele, convenirea detaliilor vizitei oficiale în România pe care urmează să o facă preşedintele Nicolas Sarkozy. Data exactă a vizitei nu a fost anunţată oficial, dar presa a scris că un astfel de eveniment ar putea interveni în cursul lunii februarie. (NewsIn)

 

JOB. Fostul premier britanic Tony Blair ar putea fi consilier la banca americană JP Morgan Chase & Co, informează Reuters. Reprezentanţii JP Morgan au refuzat să comenteze informaţia publicată iniţial de Financial Times. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: externe