x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Ian 2008   •   00:00

GAZE MAI SCUMPE. Ucraina ar putea majora preţul pentru tranzitarea gazelor ruseşti spre Europa, informează agenţia RIA Novosti. Tranzitarea va ajunge la un nivel de 9,2 dolari pentru mia de metri cubi la o sută de kilometri, faţă de 1,7 de dolari, cât este în prezent.

 

CĂSĂTORIE ÎN FAMILIA BUSH. Jenna Bush (26 de ani), una dintre gemenele preşedintelui american, urmează să se căsătorească la 10 mai cu logodnicul său, Henry Hager (29 de ani). Evenimentul va avea loc ranch-ul familiei Bush din Crawford, Texas. Pregătirile au început anul trecut într-un mare secret, pentru că mirii îţi doresc o nuntă discretă.

 

TIRASPOL PIOS. Biserica Ortodoxă Rusă îşi consolidează poziţia pe teritoriul Transnistriei, prin colaborarea activă cu Episcopia Tiraspolului şi Dubăsarilor, subordonată Patriarhiei Ruse, relatează portalul transnistrean Lenta PMR, preluat de Mediafax. Atenţia Patriarhiei de la Moscova faţă de Tiraspol a sporit o dată cu decizia Mitropoliei Basarabiei de a reactiva cele patru eparhii subordonate Patriarhiei Române.

 

SUSPENDARE. British Council va suspenda activitatea în două filiale regionale din Rusia – din Petersburg şi din Ekaterinburg – după ce personalul acestei instituţii a fost interogat de serviciile ruse de securitate, informează Reuters, preluat de Mediafax.

×
Subiecte în articol: externe