x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

24 Mar 2008   •   00:00

24 martie 2008



MOARTE-N IRAK. Un val de atentate a făcut ieri în Irak cel puţin 38 de morţi, între care 13 civili la Bagdad, în Zona Verde, care este cea mai bine păzită. Acolo se află şi Ambasada Statelor Unite, care a fost ţinta atacurilor cu mortier, relatează AFP. Atacurile au fost comise şi cu arme de foc, mai mulţi bărbaţi înarmaţi deschizând pur şi simplu focul asupra trecătorilor într-un alt cartier din capatila irakiană. La Mosul (sudul ţării), zece militari irakieni au fost ucişi într-un atentat sinucigaş.  


NUNTĂ LA NEW YORK.
Fosta "Primă Doamnă" a Franţei, Cecilia Ciganer Sarkozy, s-a căsătorit ieri la New York cu preşedintele companiei Publicis Events World, americanul Richard Attias, despre care presa de scandal a dezvăluit cu aproape doi ani în urmă că soţia lui Nicolas Sarkozy a avut o aventură extraconjugală. Nunta s-a desfăşurat la Rockefeller Plazza şi au fost invitate aproximativ 150 de persoane. Cu o seară înainte, după ce au cinat într-un restaurant mexican, Cecilia şi Richard, împreună cu câţiva prieteni, au vizionat, cu casa închisă, comedia muzicală "Mama Mia".


PACIFIŞTI ARESTAŢI.  Peste 100 de militanţi pacifişti care au încercat sâmbătăsă blocheze sediul NATO din Bruxelles în semn de protest faţă de războiul din Irak au fost arestaţi. Poliţia s-a confruntat cu peste 500 de activişti de pe întreg teritoriul Europei, în faţa sediului NATO de la Bruxelles.

×
Subiecte în articol: externe