x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

17 Mai 2008   •   00:00

17 mai 2008



BUSH, OM SĂRAC. Averea preşedintelui George W. Bush a scăzut cu 6,5 milioane de dolari de la începutul mandatului său, se arată în raportul financiar anual, publicat de Casa Albă. Averea soţilor Bush a fost estimată, anul trecut,  între cel puţin 7,2 milioane de dolari şi  cel mult  20,2 milioane. În pofida crizei creditelor şi a scăderii ritmului de creştere al economiei americane, averea soţilor Bush nu a scăzut semnificativ anul trecut, faţă de 2006, cînd a fost estimată între 7,5 şi 20 de milioane de dolari. Mult mai bogaţi decît Bush sînt vicepreşedintele Dick Cheney şi soţia sa, Lynn, a căror avere a fost estimată în 2007 între 21 şi 99 de milioane de dolari.

DETECTIVI STRĂINI. Ministrul de Externe ceh a angajat o agenţie americană de detectivi financiari,  "Kroll",  pentru a verifica finanţele colegului său, vicepremierul Jiri Cunek, informează AFP. Agenţia a fost recrutată printr-un acord oficial între cei doi politicieni, care condiţiona revenirea în funcţie a vicepremierului, după cinci luni de suspendare din cauza suspiciunilor de corupţie.

PREMIER MELOMAN. Premierul btritanic Gordon Brown ascultă zilnic muzica formaţiei Bee Gees, al cărei fan este. Dezvăluirea a fost făcută de unul dintre membrii formaţiei, Robin Gibbs, care a mai spus că Brown apreciază muzica lor pentru că este "absolut în afara timpului".

×
Subiecte în articol: externe