x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

03 Aug 2006   •   00:00
MARTURII MINCINOASE. Mai multi oficiali ai Pentagonului au incercat sa induca in eroare anchetatorii si publicul cu privire la evenimentele de la 11 septembrie 2001. Potrivit Washington Post, aceasta ar fi opinia unor membri ai comisiei care investigheaza atentatele. Ei spun ca oficialii Apararii au depus marturii false, in speranta ca vor putea ascunde reactia intarziata la atacurile teroriste. (Irina Cristea)

DOSARE. Biroul federal pentru administrarea arhivelor STASI a anuntat miercuri ca istoricii si ziaristii pot avea acces la dosarele fostei politii secrete est-germane cu privire la 16 deputati vest-germani, dintre care 11 au decedat. Este vorba despre parlamentari din perioada 1969-1972, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Dintre cei 16, cinci au fost colaboratori "oficiosi" ai STASI, iar ceilalti au avut dosare la politia secreta est-germana. Nu a putut fi stabilit daca ei au fost colaboratori sau victime ale serviciilor. (Irina Cristea)

GRASUT, DAR SANATOS. La 60 de ani, presedintele SUA, George W. Bush, este foarte sanatos, dar un pic mai plinut decat anul trecut. Aceasta este concluzia examenului medical la care a fost supus seful Casei Albe, relateaza Reuters. "Am mancat prea mult tort", si-a justificat Bush cele doua kilograme in plus. Medicii l-au incadrat la categoria superioara de forma, pentru varsta sa. (Irina Cristea)

×
Subiecte în articol: externe