x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

25 Iul 2006   •   00:00
TOT MAI RAU. Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon, aflat in coma din ianuarie, s-a deteriorat in ultimele zile. Potrivit unor surse medicale citate de Reuters, in organismul lui Sharon au fost descoperite acumulari de fluide si probleme ale rinichilor. Medicii continua testele, pentru a diagnostica modificarile suferite de organism si a administra tratamentul corespunzator. (I.C.)

ANCHETA. Procurorul general al Bulgariei a anuntat inceperea unei anchete cu privire la fostele proprietati ale familiei regale, relateaza Standart. "Vom incerca sa aflam daca proprietatile imobiliare ale familiei regale au fost restituite in conformitate cu prevederile legii", a spus procurorul-sef de la Sofia, Boris Velcev. O comisie de ancheta din parlamentul bulgar a stabilit recent ca fostul rege si premier al tarii, Simeon de Saxa Coburg, s-a folosit de documente necertificate notarial pentru a cere restituirea unor proprietati. (I.C.)

ROMAN UCIS. Un infractor roman a fost impuscat mortal de politistii belgieni, in timpul unei urmariri pe sosea, relateaza Mediafax. Incidentul a avut loc saptamana trecuta, intre localitatile Waregem si Courtra. Nitu Constantin Marcovei era de ceva vreme in vizorul autoritatilor belgiene, facand parte dintr-un grup de infractori specializati in furturi. (I.C.)

×
Subiecte în articol: externe