x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

20 Iul 2006   •   00:00
BAZE. Majoritatea cetatenilor cehi (87%) se pronunta impotriva amplasarii unei baze de aparare antiracheta pe teritoriul tarii, conform unui sondaj publicat de cotidianul Mlada fronta Dnes. Principalul motiv invocat pentru opozitia fata de amplasarea bazei este teama pentru securitatea tarii. (M.C.)

IRAK. Administratia americana nu stie care este costul exact al "razboiului impotriva terorismului", lansat dupa atentatele de la 11 septembrie 2001 de la New York si Washington, se arata intr-un studiu realizat de GAO (Government Accountability Office - echivalentul Curtii de Conturi). Congresul a deblocat pana in prezent circa 430 de miliarde de dolari pentru "razboiul impotriva terorismului". (M.C.)

TRAFIC. Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor din Romania, pornind de la dezvaluiri ale BBC, subiectul traficului de ovule umane revine. Cotidianul Daily Mail, care porneste de la stirea privind cea mai varstnica mama din Marea Britanie, fertilizata in vitro cu ovule provenite dintr-o tara est europeana, face o ancheta pe tema traficului cu ovule. Intitulata "Mizeria din spatele comertului cu copii", ancheta prezinta si cazurile unor romance care, pentru o mana de bani, au donat ovule, iar acum sunt sterile. (M.C.)

×
Subiecte în articol: externe