x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

18 Iul 2006   •   00:00
DISCOVERY, UN SUCCES. Echipajul de pe Discovery a revenit ieri la Centrul Spatial Kennedy din Florida. La capatul celor 13 zile petrecute in spatiu, naveta a aterizat in jurul orei 16:15, ora Romaniei, pe o alta pista decat cea anuntata initial. Expertii de la centru au luat in calcul, pe langa conditiile climaterice vitrege, si riscul dezintegrarii in spatiu a navetei din cauza unei fisuri inregistrate in scutul de protectie termica a aripii stangi.

RARITATI. Patriotii bulgari sunt o specie pe cale de disparitie, scrie publicatia online Standart, care citeaza un sondaj de opinie realizat de institutul AFIS. 51% dintre bulgarii cu varste pana in 40 de ani au raspuns negativ la intrebarea: "Sunteti pregatit sa va sacrificati pentru tara dumneavoastra?". Procentul nepatriotilor de la sate este de 40%, iar in Sofia acesta atinge 50%, scrie Standart. Iubitori de tara nu se regasesc printre tigani - 56% dintre acestia nu au nici in clin, nici in maneca cu sentimentul patriotic.

FARA DOVEZI. Procurorii care au instrumentat cazul brazilianului ucis anul trecut la Londra intr-un schimb de focuri ale politiei britanice au anuntat ieri ca nimeni nu este vinovat pentru moartea lui Jean Charles de Menezes. "Nu au existat suficiente dovezi" pentru a-l incrimina pe politistul care a deschis focul asupra victimei, au declarat surse din politia metropolitana.

×
Subiecte în articol: externe