x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

24 Iun 2006   •   00:00
MLADICI, PE MOARTE. Generalul Ratko Mladici, cautat de Tribunalul de la Haga pentru crime impotriva umanitatii si genocid, ar fi suferit o hemoragie cerebrala in urma cu o saptamana, potrivit unei surse apropiate fostului sef al armatei sarbe din Bosnia. Mladici se lupta pentru viata lui, mai ales ca aceasta este a treia hemoragie cerebrala pe care o sufera.

DEMISIE IN EXECUTIV. Ministrul polonez de Finante, Zyta Gilowska, si-a dat ieri demisia, ca urmare a acuzatiilor de colaborare cu fostele servicii secrete ale regimului comunist. Gilowska a intrat in atentia judecatorului special desemnat pentru verificarea trecutului personalitatilor publice poloneze dupa descoperirea unor noi documente.

KIM IA TRENUL SPRE MOSCOVA. Responsabilii cailor ferate ruse din Extremul Orient sustin ca nu au nici o informatie cu privire la o calatorie a liderului comunist nord-coreean Kim Jong-il in Rusia. Zvonuri privind deplasarea lui Kim cu trenul personal in Rusia au aparut in plina criza internationala declansata de declaratiile regimului de la Phenian, care intentioneaza sa testeze o racheta intercontinentala.

Grupaj realizat de Ana Ilie

×
Subiecte în articol: externe