x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

18 Feb 2006   •   00:00
MISS DIASPORA. Romancele din zona germana Westfalia-Minden sunt invitate de Asociatia germano-romana in perioada 25-27 mai la faza de preselectie pentru concursul de frumusete Miss Diaspora, informeaza RGN Press. Programul, care cuprinde alegerea reprezentantelor, face parte din Festivalul Romanilor de Pretutindeni "Callatis 2006", care se va desfasura in aceasta vara la Mangalia.

STUDENTI ROMANI. Scoala de Studii Slavone si Est-Europene din Londra organizeaza in perioada 16-18 februarie conferinta intitulata "Incluziune/Excludere". Editia de anul acesta urmareste ramificatiile acestor doua fenomene, in prezent ca si in trecut, prin intermediul unor discipline precum economia, stiintele politice, literatura si istoria culturii. Potrivit RGN Press, Romania va fi reprezentata in cadrul conferintei, in toate cele trei zile, de tineri absolventi.

BUCATARIE ROMANEASCA IN COREEA. Culbul coreean Symposia a gazduit saptamana trecuta o scurta lectura si un pranz la Hotelul Millenium Hilton din Seul. Evenimentul a avut ca obiectiv prezentarea bucatariei si culturii romanesti. Vinurile din Romania, care au inceput sa fie importate in Coreea, s-au aflat in centrul atentiei, transmite Romanian Global News.

Grupaj realizat de Oana Vataselu

×
Subiecte în articol: diaspora