x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

01 Feb 2007   •   00:00
"MODEL". Opt presupusi teroristi au fost arestati la Birmingham sub acuzatia de organizare a unui atentat in stil irakian. Potrivit televiziunii britanice Sky News, ei planuiau sa rapeasca o persoana la intamplare si sa o decapiteze, nu inainte de a transmite imagini video in care victima cerea clementa si apoi ii era retezat, fara mila, capul. Victima a fost identificata in persoana unui tanar musulman, de profesie mi-litar, care se afla in prezent sub protectia politiei.

AGENTI IN COLIMATOR. Procuratura germana a emis ordin de arestare pentru 13 agenti CIA implicati in sechestrarea cetateanului german de origine libaneza Jaled El Masri, relateaza publicatia El Pais, preluata de Mediafax. Libanezul fusese arestat la 31 decembrie 2003, in Macedonia, de catre politia acestei tari. Apoi a fost predat agentilor CIA, care l-au dus intr-o inchisoare din Afganistan, unde, timp de cinci luni, a fost supus unor practici de tortura. El Masri a fost eliberat la 28 mai 2004, in Albania.

DIN NOU CASTRO... Presedintele Cubei, Fidel Castro, a reaparut la televizor, intr-o stare de sanatate de invidiat. Aflat in convalescenta de sase luni, el a revenit ieri pe micile ecrane in prezenta prietenului sau Hugo Chavez (dreapta), presedintele Venezuelei. Intr-un trening in culorile nationale ale Cubei, Castro avea fata bronzata si parea mai implinit de la ultima sa aparitie televizata, la 28 octombrie. Grupaj realizat de Anca Aldea

×
Subiecte în articol: externe