x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    08 Aug 2007   •   00:00
FEBRA AFTOASĂ. Marea Britanie a confirmat existenţa unui al doilea focar de febră aftoasă, transmite AFP. Acesta a fost depistat in zona de carantină de trei kilometri impusă in jurul fermei din sud-estul Angliei unde autorităţile au identificat vineri primul focar. "Acest lucru demonstrează că măsurile luate in zonele de protecţie şi supraveghere au funcţionat pentru identificarea noilor cazuri", au explicat oficialii din Regat.


RĂZBUNARE. Doi romăni care lucrau ca ingrijitori la oi, intr-o fermă din Aci Sant’Antonio - Sicilia, au fost găsiţi morţi
ieri-dimineaţă, a anunţat ediţia elctronică a agenţiei ANSA. Victimele au fost injunghiate, au stabilit carabinierii. Gheorghiţă Suleri avea 35 de ani, iar Petru Burlacu - 48 de ani şi stăteau in Italia fără acte in regulă. Investigatorii cred că dubla crimă ar putea fi rezultatul unei răzbunări a unei persoane din mediile frecventate de cei doi. (Carmen Pleşa)


FĂRĂ DISCERNĂMĂNT. O italiancă drogată a omorăt ieri-noapte, pe trecerea de pietoni, doi romăni aflaţi in vacanţă la Stra (Veneţia), informează RaiNews. Cele două victime sunt soţii George şi Mariana Duţă, de 47, respectiv 45 de ani. Intalianca Paola Castegnaro (44 ani) a fost arestată şi va fi cercetată pentru omor din culpă. Testele toxicologice au arătat că femeia se drogase. (Carmen Pleşa)

×
Subiecte în articol: externe