x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info Externe 1 septembrie 2007

Info Externe 1 septembrie 2007

de Jurnalul National    |    01 Sep 2007   •   00:00
Info Externe 1 septembrie 2007
Sursa foto: LEWIS WHYLD/

Cei doi fii ai prinţesei, Harry şi William, au fost insoţiţi de regina Elisabeta a II-a, prinţul Charles, membri ai familiei şi aproximativ 500 de invitaţi la Guards’ Chapel, din Londra, unde a fost ţinut ieri un serviciu religios in amintirea Dianei.

AMBASADORI. Propunerea ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, pentru postul de ambasador la Washington este actualul trimis al Romăniei la ONU, Mihnea Motoc, relatează site-ul Hotnews, citănd surse din conducerea ministerului. Mihnea Motoc face parte din MAE din 1991. Reprezentanţii ministerului nu au dorit să comenteze informaţiile date publicităţii de Hotnews.

COMEMORARE. "Ea ne-a fost străjer, prietenă şi protectoare. Niciodată nu a pierdut vreo ocazie să ne demonstreze dragostea ei neschimbată", a rostit in discursul său prinţul Harry al Marii Britanii, in cadrul ceremoniilor de comemorare a 10 ani de la moartea Dianei, fosta prinţesă de Wales. Cei doi fii ai prinţesei, Harry şi William, au fost insoţiţi de regina Elisabeta a II-a, prinţul Charles, membri ai familiei şi aproximativ 500 de invitaţi la Guards’ Chapel, din Londra, unde a fost ţinut ieri un serviciu religios in amintirea Dianei. Dintre prietenii apropiaţi din timpul vieţii prinţesei, la ceremonii au participat Elton John, Bryan Adams, fotograful Mario Testino, Cliff Richards.

×
Subiecte în articol: externe