x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ÎNREGISTRARE MISTERIOASĂ, postată pe YouTube! Filmarea are loc în mijlocul Oceanului Pacific şi a pus pe jar Interpolul (VIDEO)

ÎNREGISTRARE MISTERIOASĂ, postată pe YouTube! Filmarea are loc în mijlocul Oceanului Pacific şi a pus pe jar Interpolul (VIDEO)

21 Aug 2014   •   11:29
ÎNREGISTRARE MISTERIOASĂ, postată pe YouTube! Filmarea are loc în mijlocul Oceanului Pacific şi a pus pe jar Interpolul (VIDEO)

O înregistrare video terifiantă, descoperită într-un telefon mobil uitat într-un taxi, în Fiji, şi postată pe YouTube a pus pe jar poliţia locală, Interpolul şi poliţia ţărilor vecine, scrie stuff.co.nz.

În filmuleţ apar patru bărbaţi agăţându-se de coca unei bărci răsturnate în mijlocul Oceanului Pacific, asupra cărora se trage cu arme de foc de pe ambarcaţiuni de pescuit. Din cauza imaginilor mult prea violente, pe YouTube a fost publicat un clip de aproximativ 3 minute, deşi înregistrarea durează 10 minute. Însă nimic nu permite datarea sau localizarea faptelor.

Pentru a afla mai multe informaţii, poliţia din Fiji este în căutarea unui student din Suva, care a încărcat videoclipul pe YouTube.

Ieri, autorităţile au anunţat că victimele nu sunt originare de pe micul arhipelag din Pacific.

"Nu pot să vă spun cum am verificat informaţia, dar pot să confirm că nu este vorba despre cetăţeni fijieni", a declarat şeful Marinei din Fiji, John Fox, citat de The Fiji Times.

"În general, YouTube interzice publicarea conţinutului violent, însă facem excepţii atunci când materialul are documentaţie sau valoare de ştire", a declarat un purtător de cuvânt al YouTube.


×