x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Îţi frânge inima! Reacţia INCREDIBILĂ a unui băieţel în momentul în care aude pentru prima dată vocea părinţilor lui (VIDEO)

Îţi frânge inima! Reacţia INCREDIBILĂ a unui băieţel în momentul în care aude pentru prima dată vocea părinţilor lui (VIDEO)

26 Sep 2013   •   11:42
Îţi frânge inima! Reacţia INCREDIBILĂ a unui băieţel în momentul în care aude pentru prima dată vocea părinţilor lui (VIDEO)

Jenri Rivera, din Guatemala, s-a născut surd. Băieţelul în vârstă de 7 ani a reuşit să audă pentru prima dată vocea părinţilor săi, după ce o fundaţie s-a oferit să-i dăruiască un aparat special.

Copilul a fost nevoit să călătorească în Statele Unite pentru a primi tratamentul şi, după montarea aparatului, Jenri a fost capabil să audă pentru prima dată vocea părinţilor săi prin intermediu Skype, relatează Daily Mail.
re
 În urmă cu trei ani, Jenri a întâlnit-o pe Erin Van Oordt, voluntar al Fundaţiei americane Ray of Hope Medical Missions.

"Băieţelul ăsta avea ceva special. Am ştiut asta de la început. Am început să vorbesc cu el, însă nu m-au auzit. Ştiam că spaniola mea nu este atât de rea, aşa că am început să mă interesez, iar oamenii mi-au spus că băieţelul s-a născut surd. Atunci am spus că acest copil trebuie ajutat", povesteşte Erin.

Săptămâna trecută, băieţelul surd a călătorit în America, cu sprijinul fundaţiei, acolo unde o echipă de specialişti i-au montat aparatul special care avea să-i redea auzul.

Prima dorinţă a băieţelului a fost să ia legătura cu părinţii săi în Guatemala. La auzul vocii părinţilor săi, Jenri a izbucnit în lacrimi.

"A fost un moment extrem de emoţionant", a spus Erin.

Jenri va mai rămâne în Statele Unite câteva luni. Băieţelul va fi ajutat să vorbească şi să înţeleagă ce aude.

×