x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jaf la o ceasornicărie din Cannes, la trei zile după furtul din Hotelul Carlton. Prejudiciul nu a fost făcut public

Jaf la o ceasornicărie din Cannes, la trei zile după furtul din Hotelul Carlton. Prejudiciul nu a fost făcut public

31 Iul 2013   •   15:41
Jaf la o ceasornicărie din Cannes, la trei zile după furtul din Hotelul Carlton. Prejudiciul nu a fost făcut public

Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au jefuit miercuri o ceasornicărie de lux de pe bulevardul La Croisette din Cannes (sud-estul Franţei), la trei zile după furtul din Hotelul Carlton, relatează AFP, potrivit Mediafax. În prezent, prejudiciul furtului, comis la 9.00 GMT (12.00, ora Românie), rămâne necunoscut.

Magazinul Kronometry, situat în faţa Palatul Festivalurilor de la Cannes, a mai fost jefuit în februarie, când au fost furate 150 de ceasuri în valoare de aproximativ un milion de euro. Autorii furtului au pătruns în ceasornicărie în plină zi, în mai puţin de zece minute, în timpul pauzei de prânz a angajaţilor, trecând printr-o clădire învecinată şi spârgând un geam cu ieşire spre curtea din spate.

Un infractor, înarmat cu un simplu pistol automat şi cu faţa acoperită, a furat duminică la Hotelul Carlton bijuterii în valoare de 136 de milioane de dolari (peste 100 de milioane de euro), acesta fiind cel mai mare jaf din istorie.

×
Subiecte în articol: jaf cannes ceasornicarie bijuterie furt