x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jirinovski în depresie... economică: nu mănâncă, nu se tunde

Jirinovski în depresie... economică: nu mănâncă, nu se tunde

25 Noi 2008   •   00:00

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, le propune ruşilor să “facă economii raţionale” în condiţiile crizei financiar-economice mondiale, a informat RIA Novosti, citată de Agerpres.

“Şi eu fac economii. Nu mă mai tund ­ am părul mai lung ca de obicei – mă rad peste o zi, mănânc foarte puţin, nu merg şi nu invit pe nimeni la masă, nu fac nimănui cadouri şi cer ca nici mie să nu mi se facă”, a declarat Jirinovski.

În opinia sa, pentru a face economie, ruşii ar putea să facă schimb de haine. “Renunţaţi la magazine. Adresaţi-vă unii altora şi obţineţi ceea ce aţi putea cumpăra din magazine”, a explicat Jirinovski. El însă nu s-a referit deloc la riscul unei noi crize pe care o va aduce cu sine scăderea consumului.

Jirinovski îi mai sfătuieşte pe ruşi să renunţe la cosmetice, pentru că acestea “sunt chimicale periculoase pentru sănătate”. Ce se va alege de sănătatea populaţiei în lipsa săpunului, politicianul nu spune. În schimb, recomandă ca un ziar să fie citit de o scară întreagă de bloc.

Ca soluţie pentru Anul Nou, Jirinovski îi îndeamnă pe ruşi să renunţe la călătoriile peste hotare sau la mersul la restaurant, pentru a rămâne acasă. “Sau poate ar fi bine să vă autoinvitaţi la cineva”, a sugerat el Jirinovski.

×
Subiecte în articol: externe jirinovski