x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Joe Biden o felicită pe Nancy Pelosi pentru performanţele politice "istorice"

Joe Biden o felicită pe Nancy Pelosi pentru performanţele politice "istorice"

17 Noi 2022   •   22:10
Joe Biden o felicită pe Nancy Pelosi pentru performanţele politice "istorice"
Sursa foto: Agerpres

Preşedintele SUA, Joseph Biden, a felicitat-o joi după-amiază pe Nancy Pelosi, aflată la finalul mandatului de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor, pentru rezultatele politice "istorice".

"Preşedintele Biden a felicitat-o pe Nancy Pelosi pentru performanţele istorice în funcţia de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor", anunţă Casa Albă, potrivit CNN.

"Istoria îşi va aminti de Nancy Pelosi ca fiind cel mai important preşedinte al Camerei Reprezentanţilor din istoria noastră. Toate acţiunile ei reflectă demnitate, o demnitate pe care o observă în vieţile cetăţenilor noştri. Datorită lui Nancy Pelosi, vieţile a milioane de americani sunt mai bune, chiar şi în districte reprezentate de politicieni republicani care au votat împotriva proiectelor ei şi care o critică prea des. Aceasta este Nancy - lucrează mereu pentru demnitatea tuturor oamenilor", a afirmat preşedintele Biden.

Nancy Pelosi, preşedintele în funcţie al Camerei Reprezentanţilor, a anunţat joi după-amiază că după încheierea actualei legislaturi şi schimbarea majorităţii în favoarea Partidului Republican nu intenţionează să încerce obţinerea vreunui post de conducere în cadrul grupului parlamentar democrat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Joe Biden nancy pelosi