x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Joe Biden promite că vaccinul anti-Covid va fi gratuit pentru toată lumea odată ce va fi disponibil

Joe Biden promite că vaccinul anti-Covid va fi gratuit pentru toată lumea odată ce va fi disponibil

24 Oct 2020   •   22:00
Joe Biden promite că vaccinul anti-Covid va fi gratuit pentru toată lumea odată ce va fi disponibil

Joe Biden promite că vaccinul va fi gratuit, odată ce va fi disponibil și a acuzat administraţia Trump că a renunţat la pandemia de coronavirus. În SUA, coronavirusul a făcut peste 220.000 de victime.

 

Candidatul democrat la preşedinţie, Joe Biden, promite că vaccinul va fi gratuit pentru toată lumea, odată ce va fi disponibil. El a acuzat de mult administraţia Trump că a renunţat la lupta cu pandemia de coronavirus, însă argumentele sale devin mai dure, scrie Mediafax

A spus că preşedintele a încurajat în mod activ răspândirea acesteia. El încearcă să menţină accentul în cursa prezidenţială pe criza sănătăţii provocată de noul virus, care a ucis peste 220.000 de americani.

„Ne vom concentra pe dezvoltarea unor tratamente sigure şi eficiente şi pe distribuirea unui vaccin sigur şi eficient. Preşedintele Trump susţine că a găsit un leac. Cu toate acestea, avem 1,000 de oameni care mor în fiecare zi, mai mult de 40,000 de oameni sunt în spitale chiar acum lupta cu virusul”, a spus Joe Biden, candidat la președinția SUA.

 

×
Subiecte în articol: Joe Biden vaccin anti-covid