x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kate Middleton revine în public, arătând „fericită și relaxată"

Kate Middleton revine în public, arătând „fericită și relaxată"

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2024   •   22:30
Kate Middleton revine în public, arătând „fericită și relaxată"

După controversa fotografiilor trucate și speculațiile legate de starea sa de sănătate, Kate Middleton a fost văzută în public pentru prima dată în Windsor. Martorii spun că prințesa de Wales a apărut „fericită, relaxată și sănătoasă" la o plimbare cu soțul ei, prințul William.

De data aceasta ar fi fost văzută într-o formă mai bună într-un magazin din Windsor, alături de soțul ei, prințul William.

Cei care au fost acolo au fost cu toții de acord: Kate Middleton părea „fericită, relaxată și sănătoasă" la prima ei apariție publică în Windsor, duminică, 17 martie, conform The Sun . Prințesa de Wales ar fi ieșit la o plimbare cu soțul ei, prințul William, și cei trei copii ai lor, la mică distanță de casa lor de la Adelaide Cottage.

Ulterior, cuplul a făcut o oprire, de data aceasta în doi, la magazinul Windsor Farm Shop.

Apariția are loc într-un moment în care familia Cambridge este încă tulburată de afacerea fotografiilor trucate. Kate Middleton a împărtășit un portret de familie pe 10 martie, pentru a marca Ziua Mamei. Trucată în mai multe locuri, fotografia a stârnit rapid întrebări și a dus la teorii aprinse despre starea ei de sănătate și posibilitatea unui divorț.

Sâmbătă, Sunday Times a relatat că cei doi soți erau „supărați" de speculațiile despre căsătoria lor, iar zvonurile au fost respinse de către cei din Windsor.

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public pe 25 decembrie, în timpul sărbătorilor de Crăciun, la tradiționala slujbă de Crăciun de la Sandringham. Spitalizată la Londra la 16 ianuarie 2024 pentru o intervenție chirurgicală abdominală, ea nu și-a reluat de atunci angajamentele oficiale, fiind nevoită să rămână în convalescență timp de mai multe luni. Palatul Kensington anunțase că ea nu își va relua atribuțiile până la Paște.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: kate middleton poze public