x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Katie Holmes şi Suri Cruise, implicate într-un accident rutier, la New York

Katie Holmes şi Suri Cruise, implicate într-un accident rutier, la New York

17 Iul 2012   •   10:23
Katie Holmes şi Suri Cruise, implicate într-un accident rutier, la New York

Actrita americana Katie Holmes si fiica ei, Suri Cruise, au fost implicate intr-un accident rutier, aseara, la New York, cand automobilul in care se aflau a fost tamponat de un camion al serviciului de salubrizare, scrie Daily Mail.

Actrita si fiica ei in varsta de sase ani se aflau pe bancheta din spate a unei limuzine Mercedes S550 in momentul impactului. Nimeni nu a fost ranit in urma acestui accident. Katie Holmes si Suri se intorceau de la sala de sport Chelsea Piers, unde fiica actritei ia lectii de gimnastica.

Politia a sosit la locul accidentului si a constatat avariile suferite de limuzina Mercedes, care a fost tamponata usor pe partea soferului de un camion apartinand serviciului de salubrizare din New York.

Katie Holmes a anuntat luna trecuta ca a cerut divortul de sotul ei, actorul american Tom Cruise. Saptamana trecuta, cei doi actori au anuntat ca au ajuns la o intelegere si au semnat un acord amiabil prin care rezolva chestiunea divortului.

Potrivit presei americane, Katie Holmes ar fi obtinut custodia principala asupra micutei Suri, iar Tom Cruise va beneficia de un drept de vizita substantial. Actorul, ocupat cu filmarile pentru noul sau proiect cinematografic, thrillerul SF "Oblivion", nu si-a vazut inca fiica de la initierea procedurii de divort. Katie Holmes si fiica ei s-au stabilit la New York, iar Suri a fost inscrisa la prestigioasa Convent of the Sacred Heart School, unde va incepe cursurile in toamna acestui an.

×