x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Leacul incredibil pentru cancerul de col uterin vine din Tunisia. Vezi care e medicamentul minune

Leacul incredibil pentru cancerul de col uterin vine din Tunisia. Vezi care e medicamentul minune

de Marina Constantinoiu    |    03 Sep 2012   •   17:50
Leacul incredibil pentru cancerul de col uterin vine din Tunisia. Vezi care e medicamentul minune

Interzisa din 1956, poligamia ar putea redeveni legala in Tunisia, relateaza 7sur7.be.

Potrivit lui Adel Almi, presedintele Asociatiei Centriste de Sensibilizare si Reforma, ar fi vorba despre o "revendicare populara'.

Despre ce este vorba? Despre declaratia lui Almi pentru postul de radio Shems FM:'Trebuie rediscutata aceasta cauza si lasata justitia sa ia o decizie. Este vorba despre o lege divina, ea are deci un interes comun legitim'. In opinia sa, poligamia ar avea chiar virtuti medicale. Si pentru asta vine cu o explicatie abracadabranta:'Uterul nu este purificat decat dupa 130 de zile de abstinenta sexuala, altfel femeia risca sa faca un cancer de col uterin. De aceea poligamia poate sa o protejeze fata de aceasta maladie, pentru ca sotul ii poate acorda sotiei un 'concediu', mergand el la celelalte sotii'.

De la venirea la putere a partidului islamist Ennahda in Tunisia, femeile din aceasta tara sunt din ce in ce mai ingrijorate in privinta drepturilor lor. La 13 august, mii de manifestanti au iesit in strada pentru a apara egalitatea intre sexe, reaminteste 7sur7.be.

×
Subiecte în articol: femei drepturi tunisia islamism poligamie