x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Madamele vorbesc despre "animalul" din Strauss-Kahn.

Madamele vorbesc despre "animalul" din Strauss-Kahn.

de Sînziana Stancu    |    19 Mai 2011   •   21:00
Madamele vorbesc despre "animalul" din Strauss-Kahn.

Dupa arestarea lui DSK, femeile incep sa vorbeasca. Ieri, Kristin Davis, o "matroana" de 35 de ani, a dezvaluit ca fostul sef al FMI (Dominique Strauss-Kahn a demisionat din aceasta functie ieri, n.r.) ar fi folosit de doua ori, in 2006, serviciile fetelor de la Wicked Models. DSK nu era atunci director al FMI, el fiind numit in aceasta functie un an mai tarziu.

Davis a povestit ca ilustrul sau client i-ar fi platit 2.500 de dolari pentru o prostituata de origine sarb-bosniaca, Irma Nici, care locuia in Paris, dupa cum scrie The Times. Numele lui Nici este legat si de alti clienti faimosi ai lui Davis, intre care fostul guvernator de New York Eliot Spitzer, care a demisionat din aceasta functie in 2008, cand a izbucnit scandalul. Recent, Nici a dezvaluit ca ar fi ajuns si in patul celebrului fotba­list David Beckham, a carui sotie, Victoria, fosta Spice Girls, este insarcinata acum cu cel de-al patrulea copil al cuplului, care se anunta ca va fi fetita. David Beckham a negat zvonurile lansate de prostituata bosniaca.

Potrivit The Times, DSK ar fi sunat-o pe Davis in cea de-a treia saptamana a lunii ianuarie, pentru a-i cere o "call girl", pentru care a platit "cash" 2.400 de dolari pentru doua ore. "Prima fata pe care i-am trimis-o mi-a povestit ca el a fost agresiv cu ea si ea mi-a cerut sa nu o mai trimit niciodata", a dezvaluit Davis. La randul ei, Nici a povestit acum si publicatiei Daily Mail episodul ei de doua ore cu DSK: "Strauss-Kahn era necioplit si agresiv (...). Si celelalte fete au spus la fel despre el. Insa nu a violat-o pe nici una. Totusi, la 1.000 de dolari sau mai mult ora, te astepti ca un client sa se comporte ca un domn, nu ca un animal". Nici a explicat ca a facut aceste dezvaluiri pentru ca a revoltat-o povestea cu camerista de culoare de la Sofitel. Davis i-a mai trimis lui DSK, in septembrie, in acelasi an, o clienta brazilianca, atunci cand se afla la New York, la o reuniune, dar bra­zilianca nu i s-a plans "matroanei" de nici un inconvenient.

Davis a fost apoi arestata pentru prostitutie si inchisa cinci luni tot la Rikers Island, unde este acum DSK.

×