x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Madonna s-a întâlnit cu victimele prăbuşirii scenei pentru spectacol

Madonna s-a întâlnit cu victimele prăbuşirii scenei pentru spectacol

20 Iul 2009   •   00:00

Madonna a sosit duminică, la Marseille, pentru a vizita victimele prăbuşirii unei scene montate în vederea concertului său pe stadionul Velodrome şi pentru a se întâlni la Aix-en-Provence cu familia uneia dintre persoanele decedate, informează AFP.



La sosirea pe aeroportul din Marseille-Marignane, cântăreaţa - îmbrăcată toată în negru şi purtând ochelari de soare - era însoţită de cei doi copii pe care i-a adoptat. Prăbuşirea joi a scenei în curs de montare i-a costat viaţa pe doi dintre tehnicieni, un francez /52 de ani/ şi un britanic /23 ani/, rănind alţi opt muncitori. Trei dintre aceştia sunt în continuare spitalizaţi, unul dintre ei aflându-se în stare gravă. Toţi lucrau pentru pregătirea concertului care urma să aibă loc duminică, anulat însă după accident.

Madonna s-a declarat joi "distrusă" şi a adus un omagiu victimelor în cursul unui concert pe care îl susţinea în aceeaşi seară în Italia. Duminică, artista s-a dus mai întâi în Aix-en-Provence, unde a vizitat familia lui Charles Criscenzo, tehnicianul francez decedat în accident. Poliţia locală i-a asigurat un perimetru de securitate, împiedicând ziariştii să se apropie.

În cursul serii, ea a făcut o vizită la spitalul Conception din Marseille unuia dintre răniţi, un tehnician francez diagnosticat cu fractură de femur. Cu un buchet de trandafiri albi în mână, Madonna a fost întâmpinată de primarul oraşului, Jean-Claude Gaudin, care a salutat gestul ei "umanitar".

Artista, care nu a făcut declaraţii, a reuşit să se sustragă busculadei generale pentru a-l vedea pe rănit şi s-a dus la alt spital al oraşului pentru a vizita altă victimă. Ea nu a fost autorizată să se ducă la stadionul Velodrome din cauza anchetei judicare în curs şi necesităţii de se păstra intacte urme şi indici. După accident, parchetul local a deschis o anchetă pentru omucideri şi răniri involuntare produse într-un accident de muncă.

Cântăreaţa a părăsit Marseille spre 21h30, plecând la Barcelona, unde va susţine marţi un concert.

×
Subiecte în articol: externe