x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mafia - arestat la televizor

Mafia - arestat la televizor

de Irina Cristea    |    01 Dec 2007   •   00:00

Un bărbat bănuit că are un rol important in Mafia italiană a fost "săltat" de poliţişti cănd viziona o emisiune despre arestarea unui şef mafiot.

Un bărbat bănuit că are un rol important in Mafia italiană a fost "săltat" de poliţişti cănd viziona o emisiune despre arestarea unui şef mafiot. Cănd carabinierii au dat buzna peste el, Michele Catalano stătea, confortabil, in faţa televizorului, sa-vurănd fiecare secvenţă din ultimul episod al mini-serialului "Capul capilor" - ecranizarea arestării lui Salvatore "Toto" Riina, liderul Cosa Nostra, din 1993. Spre ghinionul lui, seara de joi, cănd a avut loc descinderea, a fost unul dintre acele momente in care viaţa bate filmul.

Â

TRAFIC ŞI EXTORCARE. Potrivit agenţiei Reuters, Catalano, de 48 de ani, era bănuit că s-a aflat in subordinea unui alt şef mafiot aflat in arest, Salvatore Lo Piccolo, capturat in urmă cu o lună, după ce reuşise să se ascundă de autorităţile italiene timp de 25 de ani. Catalano e acuzat de trafic de droguri şi extorcare.

×
Subiecte în articol: externe