x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mai mulţi oficiali din China, surprinşi moţăind tocmai la o şedinţă motivaţională despre leneveala la muncă

Mai mulţi oficiali din China, surprinşi moţăind tocmai la o şedinţă motivaţională despre leneveala la muncă

10 Feb 2017   •   11:34
Mai mulţi oficiali din China, surprinşi moţăind tocmai la o şedinţă motivaţională despre leneveala la muncă

Şase oficiali din provincia chineză Hubei au fost pedepsiţi de autorităţi pentru că au aţipit în timpul unei şedinţe în care se dezbătea tocmai modul cel mai bun de motivare a funcţionarilor publici leneşi, informează vineri Reuters citând media de stat şi surse guvernamentale. 

Imaginile cu oficialii dormind au fost intens mediatizate de media din China în ultimele două zile în toiul unei campanii desfăşurată de preşedintele ţării, Xi Jinping, contra corupţiei, extravaganţei şi a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, menţionează sursa citată. 

Biroul disciplinar din cadrul Partidului Comunist Chinez din oraşul Xiangyang situat în Hubei, a anunţat numele oficialilor surprinşi dormitând şi a anunţat că cei găsiţi vinovaţi au fost obligaţi să scrie declaraţii autocritice şi să se scuze în mod public. 

The Global Times a anunţat vineri că oficialii participau la o şedinţă tocmai despre modul în care pot fi motivaţi funcţionarii publici care nu sunt suficient de eficienţi la locul de muncă.

AGERPRES

×