x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mama lui Michael Jackson a dispărut

Mama lui Michael Jackson a dispărut

22 Iul 2012   •   10:00
Mama lui Michael Jackson a dispărut

Politia americana o cauta pe Katherine Jackson, mama starului Michael Jackson, dupa ce nepotii nu au mai reusit sa ia legatura cu ea timp de o saptamana, informeaza CNN.

Femeia in varsta de 82 de ani a plecat cu un avion la Albuquerque, New Mexico, ca sa participe la un concert al Fratilor Jackson, care ar fi avut loc la doua zile de la sosirea ei.


Paris Jackson, fiica de 14 ani a lui Michael Jackson, si-a sunat matusile si unchii, printe care si pe Janet Jackson, dar care de fiecare data i s-a spus fetei ca nu poate vorbi.

"Copii isi cauta disperati de o saptamana bunica" a declarat avocata familiei Jackson, Sandra Ribeira. "Li se spune tot timpul copiilor ca este indisponibila."
"Mi-este teama pentru siguranta doamnei Jackson," a mai adaugat Ribeira.

Katherine Jackson se afla in mijlocul unei dispute cu unii dintre copii ei in pivinta finantelor si anumitor chestiuni legale.

Katherine Jackson nu si-a mai cautat la telefon nepotii de o saptamana, acestia locuind cu ea de cand tatal lor a murit in urma cu trei ani. Ribeira a mai declarat ca au fost alertati si criminalistii pentru a investiga disparitia femeii.

×