x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Caz șocant în Marea Britanie! Un bărbat și-a ucis fosta iubită, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii să le vadă cadavrele

Caz șocant în Marea Britanie! Un bărbat și-a ucis fosta iubită, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii să le vadă cadavrele

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2024   •   17:52
Caz șocant în Marea Britanie! Un bărbat și-a ucis fosta iubită, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii să le vadă cadavrele

Un bărbat și-a ucis fosta iubită, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii să le vadă cadavrele. A fost condamnat vineri la închisoare pe viață. Marcus Osborne se alătură listei celor mai mari criminali din Marea Britanie.

Marcus Osborne i-a ucis pe Katie Higton, în vârstă de 27 de ani, și pe Steven Harnett, în vârstă de 25 de ani, în luna mai a anului trecut.

El a intrat cu forța în casa pe care o împărțea cândva cu Higton în Huddersfield și a atacat-o când s-a întors acasă de la o întâlnire la cinematograf.

Procurorii au declarat că tânăra s-a luptat cu agresorul, dar a fost înjunghiată de 99 de ori, dintre care peste 20 la față.

Osborne, în vârstă de 35 de ani, și-a folosit apoi telefonul pentru a-l atrage pe Harnett în casă, înjunghiindu-l de 24 de ori și lăsându-l cu organele genitale mutilate. De asemenea, a violat o altă femeie care se afla în casă și a ținut-o sub amenințarea cuțitului peste noapte.

De asemenea, el i-a invitat pe vecini să vadă cadavrele, arată Sky News.

Marcus Osborne se alătură listei celor mai mari criminali din Marea Britanie, precum Rose West și Levi Bellfield.

Crimele au avut loc la scurt timp după ce Higton a pus capăt relației sale de cinci ani cu Osborne, în urma unui incident de violență domestică, la sfârșitul lunii aprilie.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie crime