x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marea Britanie: Incendiu cu morți și arestări

Marea Britanie: Incendiu cu morți și arestări

de Redacția Jurnalul    |    21 Noi 2022   •   10:00
Marea Britanie: Incendiu cu morți și arestări

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă, după ce un bebeluș și un copil mic au murit într-un apartament din Nottingham. O femeie de 30 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, informează Sky News, citată de Mediafax.

Serviciile de urgență au fost chemate la un incendiu în zona Clifton a orașului Notthingham, duminică, la ora 3.17. O femeie, despre care se crede că are în jur de 30 de ani, și doi copii au fost tratați la fața locului după ce au inhalat fum și au fost duși la spital. Sky News precizează că exste posibil ca femeia să fie mama copiilor. Copiii, fete în vârstă de trei și un an, au fost declarați decedați.

Detectivii au arestat acum un bărbat în vârstă de 31 de ani din Clifton sub suspiciunea de crimă și tentativă de crimă. El rămâne în arest pentru a fi interogat. Femeia este în stare critică.

Inspectorul-șef detectiv Greg McGill, care conduce ancheta, a declarat: „Acesta este un incident profund tragic și avem o echipă mare care lucrează pentru a înțelege toate circumstanțele. În timp ce acum am făcut o arestare, ancheta rămâne într-un stadiu incipient și continuăm să facem apel la oricine care are chiar și cea mai mică informație, sau chiar imagini de la camerele de supraveghere sau de la camerele de bord, să le prezinte”.

 

×
Subiecte în articol: incendiu morti