x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marine Le Pen a fost primită de Putin la Kremlin

Marine Le Pen a fost primită de Putin la Kremlin

24 Mar 2017   •   17:45
Marine Le Pen a fost primită de Putin la Kremlin
Sursa foto: Foto: kremlin.ru

Şefa extremei-drepte din Franţa, Marine Le Pen, a declarat vineri, după ce s-a întâlnit la Kremlin cu preşedintele rus Vladimir Putin, că, dacă va ajunge şefă a statului, va analiza mijloacele pentru ridicarea rapidă a sancţiunilor impuse Rusiei de către Uniunea Europeană din cauza crizei din Ucraina, relatează Reuters. 

Într-o discuţie cu presa la un hotel din Moscova, ea a mai spus că nu a discutat cu Putin despre un eventual sprijin financiar pentru partidul său, Frontul Naţional (FN), şi că scopul vizitei în Rusia nu a fost să îşi sporească şansele în alegerile prezidenţiale din Franţa din aprilie şi mai. 

La întâlnirea celor doi de la Kremlin, Vladimir Putin i-a dat asigurări preşedintei FN că Rusia nu are intenţia de a se implica în scrutinul prezidenţial din Franţa, conform agenţiilor de presă ruse. 

"Nu vrem în niciun caz să influenţăm evenimentele viitoare, dar ne rezervăm dreptul de a comunica cu reprezentanţii tuturor forţelor politice ale ţării, aşa cum fac şi partenerii noştri europeni sau SUA", a declarat liderul de la Kremlin.AGERPRES

×