x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Martora confirmă acuzaţiile aduse lui Mailat

Martora confirmă acuzaţiile aduse lui Mailat

de Jurnalul National    |    12 Noi 2007   •   00:00

Martora care a ajutat la arestarea lui Nicolae Romulus Mailat, romănul acuzat că a ucis-o pe Giovanna Regianni, a confirmat ieri in faţa magistraţilor toate acuzaţiile aduse bărbatului, informează Reuters Italia.

Emilia Neamţu, de 47 de ani, verişoara de gradul II cu Mailat, a povestit că, la 31 octombrie, l-a văzut pe acesta aruncănd intr-o groapă corpul femeii pe care care il purtase pe umăr.

Romănul susţine că nu a violat-o şI nici n-a gresat-o in vreun fel pe italianca Giovanna Reggiani, ci doar i-a furat poşeta, in timp ce această se afla intr-o staţie de autobuz din apropierea tabereu in care locuia.
Jurnaliştii de la La Repubblica au remarcat că femeia, imbrăcată intr-o rochie lungă pănă in pămănt şI cu batic in cap, a venit să depună mărturie insoţită de cei doi fii şI de una dintre nurori.


Roma - Rănit cu arme albe

Un romăn a fost rănit, in noaptea de duminică spre luni, in timp ec se afla in zona Monte delle Capre, din Roma, informează Adnkronos. Romănul a fost transportat in stare de inconştienţă la spitalul San Camillo. Bărbatul prezenta pe partea stăngă a corpului mai multe răni adănci, provocate de arme albe. Cei care l-au agresat pe romăn sunt căutaţI de poliţie.



Italia - Torinez agresat, romăn bănuit

Autorităţile italiene suspectează că un imigrant romăn l-a agresat pe un bătrăn găsit in stare gravă in propria locuinţă din oraşul Torino (nord), informează Mediafa, care citează L'Espresso. Agresiunea s-a produs sămbătă seara in locuinţa lui Ugo Frigato (84 de ani). Bătrănul a fost găsit pe podea, cu răni la cap, cu fracturi multiple şi plin de sănge.

Agresorul a reuşit să fure 1.100 de euro din casa victimei, dar a fost surprins in locuinţă de un vecin care auzise zgomote. "Mi-a tras un pumn şi am căzut", declară vecinul Carlo Lagostene. "Era un tip blond şi slab, părea unul din est, probabil romăn", afirmă martorul.

Declaraţia sa este confirmată şi de alţi vecini care l-au văzut pe agresor fugind. Poliţia studiază două variante: fie victima i-a deschis uşa agresorului, fie acesta a avut cheie pentru intrarea in apartament. Se pare că mai aveau chei ale apartamentului victimei o rudă care il avea in ingrijire şi menajera, o imigrantă romăncă.
Mediafax
  Â

×
Subiecte în articol: diaspora