x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mărturii din infernul de la Paris: "La fiecare rafală, încercam să ne tărâm cât mai departe de atacator"

Mărturii din infernul de la Paris: "La fiecare rafală, încercam să ne tărâm cât mai departe de atacator"

14 Noi 2015   •   23:27
Mărturii din infernul de la Paris: "La fiecare rafală, încercam să ne tărâm cât mai departe de atacator"

Atacurile de la Paris au fost de o cruzime greu de închipuit. Cei care au reușit să scape din atacuri povestesc lucruri cutremurătoare. Teroriștii care nu purtau centuri expolzive au tras practic în oricine era în fața lor. Au fost execuții în plină stradă. Cele mai multe mărturii vin de pe rețelele de socializare, potrivit stirile.tvr.ro.

Un bărbat a supraviețuit atacului de la Saint-Denis. Teroriștii au planificat astfel de atacuri în șase locații. Coșmarul primei explozii de la Stadion s-a repetat și în următoarele 40 de minute. De la 21.20, pană la 21.50. Teroarea cuprinsese tot Parisul.

În sala de spectacole Bataclan a fost iadul. Teroriștii au intrat peste spectatori.

"Era haos. Eram în partea dreaptă a sălii tocmai se termina o melodie când s-au auzit că niște explozii de petarde. L-am văzut pe chitarist scoțându-și chitara. M-am întors și am văzut un individ cu o armă automată care trăgea în aer. Toată lumea s-a aruncat la pămant. Din acel moment am acționat din instinct. La fiecare rafală încercam să ne tărâm cât mai departe de atacator!"

Cifrele exacte ale masacrului din Bataclan nu se cunosc încă. Potrivit presei, în sală ar fi murit cel puțin 80 de persoane.


×