x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Mata Hari" din Basarabia susţine că nu este agent secret

"Mata Hari" din Basarabia susţine că nu este agent secret

17 Iul 2009   •   00:00

„Nu sunt agent SIS”, a declarat pentru Jurnalul de Chişinău tânăra implicată într-un scandal sexual alături de consulul României la Chişinău, Ion Nuică. Tânăra în vârstă de 23 de ani provine dintr-o familie înstărită şi este descrisă de cunoscuţi ca fiind "brunetă şi foarte frumoasă".



Jurnalul de Chişinău a reuşit să afle cine este tânăra cu care consulul român Nuică întreţine relaţii sexuale în filmul postat pe internet, însă, deocamdată, preferă să nu dezvăluie numele acesteia. Ea are 23 de ani, este originară dintr-un raion din sud, provine dintr-o familie înstărită şi este descrisă de cei care o cunosc ca fiind „brunetă şi foarte frumoasă”.

Este sau, cel puţin, a fost până nu demult angajată a Consulatului României la Chişinău, cu sediul în str. Gr. Ureche 2, acolo unde l-a cunoscut pe fostul diplomat român. Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul susţin că idila dintre cei doi se consuma într-un apartament situat în central Chişinăului, fără să cunoaştem cine închiria respectiva locuinţă. Se pare că acolo diplomatul obişnuia să se retragă cu amanta pentru partide de sex, fără a bănui vreo clipă cât de mult se poate compromite.

Scandalul de la Chişinău aminteşte de celebrul caz al spioanei Mata Hari,  olandeza aflată în serviciul Germaniei în timpul primului război mondial, care a fost condamnată şi executată de către un pluton de execuţie francez, în 15 octombrie 1917, pentru spionaj.
 
„Nu sunt agent SIS”

Deşi avea un profil deschis pe un site de socializare rusesc, de la izbucnirea scandalului domnişoara şi-a retras toate fotografiile de pe acest site şi orice informaţie despre ea, iar apropiaţii săi spun că şi-a schimbat inclusiv  numărul de telefon. După mai multe insistenţe, am reuşit, totuşi, să luăm legătura cu tânăra din filmuleţ. Iată ce ne-a declarat: „Tot ce se vehiculează nu este adevărat. Nu vreau să explic nimic, voi organiza o conferinţă de presă în care voi răspunde la toate întrebările. Voi răspunde oficial la toate acuzaţiile ce mi se aduc. Nu am pentru ce să vă conving că nu sunt eu aceea. Convingeţi-mă voi pe mine că eu sunt acea fată. Mai mult nu vreau să răspund la nicio întrebare. Nu mă interesează toate bârfele care circulă pe seama mea. Respectivele imagini puteau să fie trucate. Nu sunt agent SIS”, ne-a declarat fata, vădit iritată, trântindu-ne telefonul în nas când a fost întrebată unde a lăsat geanta în momentul în care îşi făcea de cap cu consulul şi dacă a mai luat legătura cu acesta de la izbucnirea scandalului.

Deşi a negat că este ea în filmul compromiţător, sexy-angajata consulatului s-a dat de gol atunci când am întrebat-o: „De ce nu vrei să vorbeşti? Oricui i se putea întâmpla. Putea fi şi o altă colegă în locul tău!”. „Da! Putea fi!”, a fost răspunsul ei.
După o analiză atentă a filmului mai mulţi experţi susţin că toate datele indică că „scenele” au fost filmate cu o cameră pusă în poşeta domnişoarei, însă există şi voci care susţin că ar fi fost instalată o cameră în mânerul uşei.

Fostă dansatoare?

Cea mai surprinsă de subiect a fost mama sa, care habar nu avea de ipostazele intime în care a fost surprinsă fata. „Nu am văzut filmul dar cred că cineva vrea să-i facă rău fetei mele”, ne-a spus aceasta, refuzând a doua zi să vină la întâlnirea cu noi. La fel cum a făcut şi tănăra care a promis că vine dar ulterior s-a răzgândit.
Deşi neagă, ea pare să aibă un trecut tumultos, pe seama ei circulând diverse bârfe precum că ar fi dansat în cluburile de noapte din Chişinău, iar de la fostul loc de muncă ar fi fost concediată, la fel, din cauza comportamentului libertin.

×
Subiecte în articol: externe