x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MESAJUL care a stârnit ISTERIE pe Facebook. Ce le-au cerut doi frăţiori utilizatorilor reţelei de socializare (VIDEO)

MESAJUL care a stârnit ISTERIE pe Facebook. Ce le-au cerut doi frăţiori utilizatorilor reţelei de socializare (VIDEO)

14 Noi 2012   •   12:15
MESAJUL care a stârnit ISTERIE pe Facebook. Ce le-au cerut doi frăţiori utilizatorilor reţelei de socializare (VIDEO)

Se pare că Dan Urbano habar nu avea cât de mult iubeşte Internetul pisicile. Potrivit postului american de televiziune ABC, citat de huffingtonpost.com, când fiul de şapte ani al lui Dan, Remi, şi-a rugat tatăl să-i ia o pisică, acesta s-a gândit la un pariu pe care a crezut că Remi îl va pierde.

Mama lui Remi, Marisa, şi-a ajutat fiul să posteze pe Facebook o poză cu el şi surioara lui, în vârstă de un an, alături de mesajul "Hey Facebook! My sister and I really want a cat. Our papa promises we can get one if we can get 1.000 likes. Please like this picture. Thank you!" – "Bună tuturor celor de pe Facebook! Sora mea şi cu mine vrem o pisică. Tatăl nostru ne-a promis că ne va lua una dacă primim 1.000 de like-uri. Vă rog să daţi like acestei fotografii. Mulţumesc!".



Luni, în direct la emisiunea "Good Morning America", Marisa a dezvăluit că după o oră de la postarea fotografiei pe Facebook ştia că vor deveni stăpânii unei pisici. O săptămână mai târziu, fotografia strânsese deja 115.000 de like-uri.

Drept urmare, părinţii micuţilor şi-au ţinut promisiunea şi au adoptat o pisică de la un adăpost.

×