x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii cântăreţei Whitney Houston vor fi interogaţi de poliţia americană

Medicii cântăreţei Whitney Houston vor fi interogaţi de poliţia americană

14 Feb 2012   •   12:38
Medicii cântăreţei Whitney Houston vor fi interogaţi de poliţia americană

Politia americana incearca sa afle daca artista si-a procurat pe cai ilegale o serie de medicamente eliberate pe baza de reteta care ar fi putut sa ii provoace decesul. Drept urmare, medicii artistei vor fi interogati in legatura cu medicamentele descoperite in camera de hotel in care a fost gasit trupul neinsufletit al artistei, informeaza thesun.co.uk.

Presa americana speculeaza faptul ca este foarte posibil ca artista sa fi fost deja moarta in momentul in care a ajuns cu capul sub apa, in cada din camera de hotel, unde a fost gasita in dupa-amiaza de sambata. TMZ a scris ca anchetatorii ar fi comunicat rudelor lui Houston ca artista nu ar fi murit prin inecare, ci ar fi suferit un atac de cord, cauzat de o reactie adversa a organismului fata de cocktailul de medicamente si alcool pe care si-l administrase.

Potrivit presei britanice, medicamentele descoperite in camera de hotel proveneau de la farmacia Mickey Fine, aceeasi farmacie care ii furniza cantaretului Michael Jackson Demerol si alte medicamente.

Politia din Los Angeles a descoperit in camera cantaretei sase flacoane de medicamente ce pot fi eliberate doar pe baza unei retete: Xanax, Lorazepam, Ibuprofen, Midol, Amoxicilina si Valium.

"Anchetatorii vor discuta cu medicii ei. Desi se pare ca medicamentele prescrise au fost acelea care au ucis-o, nu drogurile cumparate ilegal de pe strada, autoritatile vor sa verifice daca ea avea in posesia ei acele medicamente in mod legal. Vor sa se asigure ca nimeni nu a dat dovada de neglijenta criminala. Ar putea urma puneri sub acuzare in acest caz", a spus o sursa, citata de thesun.co.uk.

Decesul cantaretei Whitney Houston a fost pronuntat sambata, la Los Angeles, la ora locala 15:55. Artista americana avea 48 de ani.

×