x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul: Meghan Markle, susținută pentru Casa Albă chiar de sora lui Biden

Viața bate filmul: Meghan Markle, susținută pentru Casa Albă chiar de sora lui Biden

de Şerban Mihăilă    |    02 Aug 2023   •   09:00
 Viața bate filmul: Meghan Markle, susținută pentru Casa Albă chiar de sora lui Biden

Ducesa de Sussex ar fi susținută chiar de sora președintelui Joe Biden, Valerie, pentru o candidatură la Casa Albă. Mai mult, într-un sondaj realizat în rândul democraților, Meghan Markle se află la egalitate cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris, și o devansează pe fosta candidată la președinție Hillary Clinton.

Meghan Markle ar avea aspirații politice, iar speranțele ei ar putea fi cu un pas mai aproape să devină realitate, deoarece un important activist politic ar susține-o să candideze la Casa Albă.

Este vorba despre nimeni alta decât Valerie Biden, sora actualului șef al administrației americane, care, potrivit publicației britanice „Daily Express”, ar fi sprijinit-o pe controversata fostă artistă pentru poziția de potențială candidată.

În plus, Markle a ajuns, de asemenea, în fruntea unui sondaj, în care democrații au fost întrebați pentru ce femei ar vota. Ducesa se află la egalitate cu vicepreședinta Kamala Harris și o devansează pe fosta candidată democrată la președinție Hillary Clinton, dezvăluie „Daily Mail”, un alt ziar britanic.

Americanii preferă actorii

De când s-a mutat la Montecito împreună cu soțul ei, prințul Harry, au existat numeroase speculații în privința faptului că Meghan ar putea candida pentru o funcție politică, cum ar fi cea de guvernator al Californiei.

Alți actori, precum Arnold Schwarzenegger și Ronald Reagan, au deținut această poziție, cel din urmă ajungând chiar să devină președinte al SUA, în anii ’80.

Doar simplul fapt că Meghan este sugerată ca o posibilitate pentru Casa Albă arată că „alegerile pe care le au de făcut democrații nu sunt grozave”, susțin, pe de altă parte, experții americani în sondaje. 

Recent, presa britanică a dezvăluit că lui Harry și Meghan le-a fost refuzat un zbor cu „Air Force One” pentru a se întoarce în SUA împreună cu președintele Biden și prima doamnă, Jill Biden, după funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, din septembrie anul trecut.

Aniversare discretă

Deocamdată, peste două zile, Meghan își va sărbători cea de-a 42-a aniversare, însă, potrivit unui expert în relații publice, este foarte probabil să marcheze ziua în liniște, alături de familie și de prietenii apropiați.

Specialistă în relații publice, Mayah Riaz a declarat pentru „The Mirror” că ducesa va alege probabil să marcheze această ocazie fără mare tam-tam. 

„Sărbătorile vor fi probabil destul de discrete în acest an și, probabil, vor fi o chestiune privată. Este foarte posibil ca Meghan să-și petreacă ziua de naștere acasă, în Montecito, înconjurată de cei doi copii ai ei, de prințul Harry, eventual de mama ei, Doria, și de câinii lor”, susține Riaz. 

Ducele și ducesa ar putea, de asemenea, să iasă la o cină romantică în cartierul lor, așa cum au fost văzuți făcând în ultimele săptămâni.

În luna mai, ei au ieșit la o masă cu Cameron Diaz și Gwyneth Paltrow la „Sushi Bar”, un local de fițe din Santa Barbara.

Deși restul familiei regale ar putea să-i ureze în privat lui Meghan „la mulți ani”, niciun mesaj oficial nu va fi postat pe rețelele de socializare.

 

Relații cu scântei în familia regală

Harry, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, s-a căsătorit cu actriţa americană Meghan Markle în 2018.

Harry, acum în vârstă de 38 de ani, şi Meghan, în vârstă de 41 de ani, au părăsit familia regală britanică la începutul anului 2020 pentru a se muta în California, din cauza conflictelor şi tensiunilor, dar şi a presiunii mediatice.

Ulterior, cuplul a continuat să critice familia regală, în special într-o autobiografie fără concesii a prinţului, o serie documentară pe Netflix şi un interviu cu influenta realizatoare americană de televiziune Oprah Winfrey.

De altfel, de când s-au retras din familia regală, ducele şi ducesa de Sussex au căutat să-şi câştige existenţa prin proiecte legate de mass-media.

Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles, California. După ce a absolvit Northwestern University cu o diplomă în teatru și studii internaționale în 2003, ea a jucat roluri mici în mai multe seriale de televiziune din SUA. 

Din 2011 până în 2017, a interpretat-o pe Rachel Zane în serialul „Suits”, timp de șapte sezoane. Markle a mai jucat și în „Remember Me” și „Horrible Bosses”. În 2017, s-a logodit cu Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic, și-a anunțat retragerea din actorie, precum și intenția de a continua munca umanitară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹




 

×
Subiecte în articol: meghan markle casa alba