x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mel Gibson, declarat de presa americană tatăl băieţilor lui Jodie Foster

Mel Gibson, declarat de presa americană tatăl băieţilor lui Jodie Foster

18 Ian 2013   •   23:25
Mel Gibson, declarat de presa americană tatăl băieţilor lui Jodie Foster

Din presa americană vine zvon că unul din cele mai bine păstrate secrete ale vremurilor noastre a fost spulberat!
New York Post leagă mai multe informaţii într-o explicaţie logică şi anunţă că a descoperit cine este tatăl băieţilor lui Jodie Foster, una dintre cele mai emancipate manifestante ale lesbianismului la ora actuală.

Becul jurnaliştilor americani s-a aprins în momentul decernării premiilor Golden Globe, de la sfârşitul săptămânii trecute, când, într-un discurs emotiv, Jodie Foster i-a mulţumit lui Gibson pentru tot sprijinul acordat. Ca să fim exacţi, Foster s-a exprimat aşa: "Mel Gibson - ştii că şi tu m-ai salvat!".
Reacţia lui Gibson a fost caldă, a fluierat şi a aplaudat discursul actriţei, de care îl leagă o puternică prietenie.

Prietenia dintre cei doi, baza speculaţiilor jurnalistice, s-a legat cu ocazia primei lor întâlniri pe platourile de filmare, la turnarea peliculei Maverick, în 1994.
"În ciuda aparenţelor, este un om iubitor şi sensibil. Dintre toţi actorii cu care am lucrat, pe el l-am îndrăgit cel mai mult. Nu e un sfânt, are o gură mare şi cam ţărănoi. Am ştiut din clipa în care l-am cunoscut că îl voi iubi tot restul vieţii mele", declara Foster despre Gibson, într-un interviu pentru Hollywood Reporter.

Plecând de la aceste detalii, New York Post a plusat solicitând ajutorul unui pseudospecialist califcat în studiul fizionomiilor care după ce s-a holbat bine la chipuri a concluzionat extrem de doct: "Cei doi băieţi seamănă cu Gibson, dar sunt mai blonzi!".

Vestea îl aduce pe Gibson în postura de tată a zece copii, şapte, dăruiţi de fosta soţie - Robyn, şi unul, tot de la o fostă, dar amantă, rusoaica Oksana Grigorieva.

Foster a declarat ferm că nu va face nicio referire la tatăl biologic al celor doi fii ai săi - Charles, 14 ani, şi Kit, în vârstă de 12 -până în momentul în care aceştia nu vor fi majori, adică la împlinirea a 21 de ani.

×
Subiecte în articol: jodie foster mel gibson