x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Meta investighează utilizarea de către Sheryl Sandberg a resurselor companiei

Meta investighează utilizarea de către Sheryl Sandberg a resurselor companiei

11 Iun 2022   •   17:30
Meta investighează utilizarea de către Sheryl Sandberg a resurselor companiei

 Avocații investighează utilizarea de către Sheryl Sandberg, fostă director ce operațiuni la Meta Platforms Inc, care a plecat recent din firmă, a resurselor companiei pe parcursul mai multor ani, a relatat Wall Street Journal, citând persoane familiarizate cu acest subiect.

Conform Reuters, mai mulți angajați au fost intervievați în legătură cu ancheta derulată de Meta, compania-mamă a Facebook, investigația fiind în curs de desfășurare cel puțin din toamna anului trecut.

Meta și Sandberg nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Reuters.

Printre activitățile examinate se numără cea a angajaților Meta pentru a sprijini fundația lui Sandberg, Lean In, și în vederea scrierii și promovării celei de-a doua cărți a acesteia, "Option B: Facing Adversity, Building Resilience, and Finding Joy", a adăugat raportul.

La începutul lunii iunie, Sandberg, al cărei parteneriat strâns cu directorul executiv Mark Zuckerberg a alimentat creșterea celei mai mari rețele sociale din lume, și-a anunțat plecarea din companie după 14 ani.

Directorul general pentru extindere Javier Olivan va prelua funcția de director operațional, deși Zuckerberg a declarat că nu intenționează să înlocuiască direct rolul lui Sandberg în cadrul structurii existente a companiei.

Sandberg a declarat că va continua să facă parte din consiliul de administrație al Meta și după ce va părăsi compania, în toamnă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: meta