x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un ministru spaniol a devenit "o ruşine pentru ţară, o brută şi un criminal" din cauza unei fotografii

Un ministru spaniol a devenit "o ruşine pentru ţară, o brută şi un criminal" din cauza unei fotografii

21 Noi 2012   •   17:03
Un ministru spaniol a devenit "o ruşine pentru ţară, o brută şi un criminal" din cauza unei fotografii

Carlos Delgado, ministrul Turismului pentru Insulele Baleare, este considerat "o ruşine pentru ţară" din cauza unei fotografii pe care acesta a realizat-o la vânătoare anul trecut, informează nydailynews.com.

Politicianul spaniol a stârnit indignarea numeroaselor persoane după ce o fotografie în care apare el cu testiculele unei căprioare moarte pe cap a fost postată pe internet.

Organizaţiile care luptă pentru drepturile omului sunt revoltate şi se întreabă ce fel de turism promovează Carlos Delgado în Ibiza, Majorca, Minorca şi Formenter, unde mii de turişti ajung anual.

Reacţiile nu au întârziat să apară nici pe reţeaua de socializare Twitter. "Este o brută şi un criminal, ce fel de politicieni au în Spania?" sau "Ministrul trebuie să plece! Cum i s-ar părea dacă testiculele lui, dacă are, i-ar fi puse pe cap? Un imbecil!", sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor.

Imaginea cu Carlos Delgado a fost publicată prima oară de ziarul Mallorca's Última Hora, iar apoi a devenit virală pe reţelele de socializare.

×