x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministrul de Interne al Marii Britanii a vizitat locul unde a fost găsit spionul rus

Ministrul de Interne al Marii Britanii a vizitat locul unde a fost găsit spionul rus

09 Mar 2018   •   13:12
Ministrul de Interne al Marii Britanii a vizitat locul unde a fost găsit spionul rus

Ministrul de Interne al Marii Britanii a vizitat vineri locul unde dublul agent rus a fost găsit inconștient pe o bancă, în afara unui centru de cumpărături, după ce a fost otrăvit, scrie Reuters.

Fostul agent dublu, Sergei Skripal, în vârstă de 66 de ani, împreună cu fiica sa Yulia, în vârstă de 33 de ani, se află în spital de când au fost găsiți inconștienți pe o bancă, duminică, în Salisbury, Marea Britanie.

Amber Rudd a vizitat orașul vineri, inclusiv zona în care a fost găsit fostul spion, loc acoperit acum cu un cort al laboratorului criminalistic, potrivit unui fotograf Reuters aflat la locul evenimentului.

Marea Britanie a declarat că va răspunde în mod adecvat, dacă dovezile vor arăta că Moscova se află în spatele acestui atac. Kremlinul a negat orice implicare a sa.

Experții britanici au identificat substanța, care va ajuta la identificarea sursei. Poliția nu a făcut încă informațiile publice.

Ambele victime sunt în continuare în stare de inconștiență, o stare critică, dar totuși stabilă, în timp ce detectivul Nick Bailey, afectat, de asemenea, de substanță, se află în stare critică, deși acum poate vorbi.

Un număr de 21 de persoane s-au prezentat la spital în urma incidentului, potrivit poliției.

×