x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mitsubishi se pregătește să lanseze pe piață un nou SUV. Cum va arăta

Mitsubishi se pregătește să lanseze pe piață un nou SUV. Cum va arăta

01 Iun 2015   •   14:07
Mitsubishi se pregătește să lanseze pe piață un nou SUV. Cum va arăta

Mitshubishi se pregătește să lanseze pe piață noul model Montero SUV  în timpul acestei veri. Informația a fost confirmatp numai pentru piața europeană sub numele de Pajero iar în SUA va purta numele Shogun.

Singura informație legată de noul model este că va fi compatibil cu aplicația Apple CarPlay și va fi compatibil și cu telefonul Android de la Google. Aceste facilități vor înlesni controlul mașinii și va ajuta la reducerea distragerii atenției șoferilor, informează motorautority.com

Publicația a reușit să fotografieze conceptul mașinii. SUV-ul va fi o mașină masivă ca și predecesorii săi și se pare că va fi posibilă instalarea celui de-al treilea rând de scaune.


Încă nu se știe ce motorizare va avea mașina dar este posibil să vedem opțiunea de hibrid ca cea a conceptului GC-PHEV. Tracțiunea va fi integrală, motor V-6 de 3.0 litri, motor electric, cutie automată cu 8 viteze și baterie lithium-ion. SUV-ul standard ar trebui să fie dotat cu motorul V6 de 3.0 litri cu 224 cp care se regăsește și la Outlander.

×
Subiecte în articol: mitsubishi montero