x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident bizar: Un muncitor a murit aspirat de motorul unui avion Delta

Incident bizar: Un muncitor a murit aspirat de motorul unui avion Delta

de Redacția Jurnalul    |    25 Iun 2023   •   22:38
Incident bizar: Un muncitor a murit aspirat de motorul unui avion Delta
Sursa foto: Hepta

Un muncitor de pe aeroportul internațional din San Antonio, Texas, a pierit aspirat de motorul unui avion Delta în timpul operațiunilor de aterizare.

Conform unei surse apropiate cazului, muncitorul pare să fi intrat intenționat în fața motorului avionului în mișcare. Poliția investighează acest aspect, dar cauza oficială a morții încă nu a fost stabilită.

Incidentul a avut loc vineri seara, când avionul Delta Air Lines, care sosise recent din Los Angeles, se îndrepta spre poarta de sosire, relatează The Guardian.

Oficialii de la National Transportation Safety Board (NTSB) au confirmat că muncitorul a fost aspirat de motorul avionului, care era în funcțiune la momentul respectiv.

Bărbatul era angajat al companiei Unifi Aviation, care asigură servicii de handling la sol pentru Delta și alte companii aeriene. Într-un comunicat, Unifi Aviation a exprimat „profunda tristețe” pentru pierderea angajatului și a menționat că incidentul tragic nu a avut legătură cu procesele operaționale și procedurile de siguranță ale companiei.

Până în prezent, autoritățile nu au oferit informații suplimentare despre incident. Pompierii și polițiștii din San Antonio au intervenit imediat după producerea accidentului, iar NTSB urmează să prezinte un raport preliminar cu mai multe detalii în zilele următoare.

Un incident similar a avut loc în Alabama în decembrie 2022, când angajatul unui aeroport din orașul Montgomery a fost ucis în mod asemănător. Ancheta în acest caz a scos la iveală încălcări ale normelor de siguranță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident aviatic motor avion Delta