x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Moarte suspectă în Taiwan: Oficialul care conducea producția de rachete a făcut atac de cord

Moarte suspectă în Taiwan: Oficialul care conducea producția de rachete a făcut atac de cord

06 Aug 2022   •   13:54
Moarte suspectă în Taiwan: Oficialul care conducea producția de rachete a făcut atac de cord
Sursa foto: Taiwan/antena3

Un oficial din Taiwan care conducea producția de rachete a murit sâmbătă dimineața din cauza unui atac de cord, într-o cameră de hotel, potrivit presei oficiale citate de Reuters.

Directorul adjunct al unității de cercetare și dezvoltare a Ministerului Apărării din Taiwan a fost găsit mort sâmbătă dimineață într-o cameră de hotel, după ce a suferit un atac de cord, potrivit agenției oficiale Central News Agency, citate de Reuters.

Ou Yang Li-hsing, adjunctul șefului Institutului Național de Știință și Tehnologie Chung-Shan, deținut de armată, a murit într-o cameră de hotel din sudul Taiwanului, a anunțat CNA.

Autoritățile au precizat că Ou Yang, în vârstă de 57 de ani, a murit în urma unui atac de cord, iar camera de hotel nu prezenta niciun semn de „intruziune”, potrivit CNA. Familia sa a declarat că acesta avea antecedente de boli de inimă și că avea un stent cardiac, potrivit raportului.

Ou Yang se afla într-o călătorie de afaceri în comitatul Pingtung, în sudul țării, a precizat CNA, adăugând că el preluase postul la începutul acestui an pentru a superviza diverse proiecte de producție de rachete.

Organismul deținut de armată se străduiește să își dubleze capacitatea anuală de producție de rachete până la aproape 500 în acest an, în timp ce insula își sporește puterea de luptă pe fondul a ceea ce consideră a fi o amenințare militară tot mai mare din partea Chinei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taiwan