x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Moldoveanca de pe vasul naufragiat Costa Concordia: M-am sărutat cu căpitanul navei. Cred că am fi ajuns în pat...

Moldoveanca de pe vasul naufragiat Costa Concordia: M-am sărutat cu căpitanul navei. Cred că am fi ajuns în pat...

de Mediafax    |    26 Feb 2012   •   10:30
Moldoveanca de pe vasul naufragiat Costa Concordia: M-am sărutat cu căpitanul navei. Cred că am fi ajuns în pat...

Tanara moldoveanca aflata la bordul vasului de croaziera Costa Concordia afirma ca s-a sarutat cu capitanul navei si probabil ar fi mers "mai departe" daca nu ar fi avut loc naufragiul, scrie Mail Online, sugerand ca accidentul s-a produs din cauza femeii, care are si cetatenie romana.

"Da, m-am sarutat cu capitanul navei Costa Concordia. Cred ca am fi ajuns in pat..., dar vasul s-a lovit de stanci", declara Domnica Cemortan, potrivit MEDIAFAX.

Domnica Cemortan luase masa si filtra cu capitanul Francesco Schettino cu putin timp inaintea accidentului, fiind cu acesta pe puntea de comanda in momentul in care vasul de croaziera s-a lovit de stanci pe 13 ianuarie, la zeci de metri de insula italiana Giglio.

Conform Daily Mail, este posibil ca Schettino, in varsta de 52 de ani, sa fi incercat sa o impresioneze pe tanara de 25 de ani, trecand cu nava cat mai aproape de insula.

"Da, eram foarte atrasa de capitanul Schettino, iar el era foarte interesat de mine. Recunosc ca eram foarte indragostita de el pentru ca arata foarte bine si este foarte atragator. O data mi-a spus ca sunt si frumoasa si am si creier. Ce femeie nu ar vrea sa auda astfel de cuvinte? Mai ales ca erau si alte femei frumoase la bordul navei? Stiam ca ma place si eram foarte incantata de atentia lui", afirma tanara.

"Cand lucram la bordul navei, m-a facut sa ma simt foarte speciala. Sunt femeie si stiu aceste lucruri. Pot spune dupa felul in care radea la glumele mele si dupa cum ma privea. Eram atrasa de el, dar, sincer, nu am facut sex", sustine tanara.

La varsta de opt ani, Domnica Cemortan si-a pierdut tatal, care s-a inecat in Marea Neagra, pe litoralul ucrainean. O ruda de-a ei a sugerat ca este atrasa de capitanul Schettino pentru ca seamana cu tatal ei.

Pe 13 ianuarie, vasul de croaziera Costa Concordia, avand la bord 4.229 de persoane, s-a lovit de stanci si s-a scufundat partial la zeci de metri de Insula Giglio, in Marea Tireniana. Bilantul victimelor este de 21 de morti si 11 disparuti.

In fata anchetatorilor italieni, tanara moldoveanca a recunoscut pe 2 februarie ca este indragostita de capitanul navei. "Da, este adevarat, eram acolo la invitatia comandantului. Da, este adevarat, am trait momente dramatice in acea noapte blestemata. Si da, sunt indragostita de comandantul Francesco Schettino", declara Domnica Cemortan, in varsta de 25 de ani, care are dubla cetatenie, moldoveana si romana.

Potrivit unor surse judiciare citate de ziarul La Repubblica, obiecte personale ale tinerei dansatoare au fost gasite in cabina comandantului vasului de croaziera. In cadrul anchetei, Domnica Cemortan a admis ca se afla pe puntea de comanda, alaturi de capitan si de alti membri ai echipajului, in momentul in care vasul s-a lovit de stanci. Accesul pe puntea de comanda este permis exclusiv membrilor echipajului autorizati in acest sens.

Comandantul Francesco Schettino este casatorit, are o fiica, iar in acest moment se afla in arest la domiciliu. Tanara Domnica Cemortan i-a luat apararea de la inceput comandantului navei, criticat dur pentru ca se abatuse de la traseu si pentru ca abandonase nava inainte de evacuarea tuturor pasagerilor. "Comandantul este unul dintre cei mai buni ai companiei Costa Crociere. Intr-o astfel de situatie, este mai bine sa compatimim o astfel de persoana decat sa o acuzam. Cum poate fi acuzat de incompetenta cand a salvat nu doar nava, ci si peste 4.000 de persoane?", a spus ea.

Dupa ce vasul Costa Concordia a lovit stancile pentru ca naviga prea aproape de Insula Giglio, comandantul a decis sa aduca vasul la doar cateva zeci de metri de tarm, evitand astfel scufundarea totala a acestuia.

×
Subiecte în articol: croaziera naufragiu costa concordia