x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mult prea obosite ca se se mai SPELE! O TREIME DINTRE BRITANICE declara ca pot trece chiar si TREI ZILE fara a face un dus!

Mult prea obosite ca se se mai SPELE! O TREIME DINTRE BRITANICE declara ca pot trece chiar si TREI ZILE fara a face un dus!

23 Feb 2015   •   23:03
Mult prea obosite ca se se mai SPELE! O TREIME DINTRE BRITANICE declara ca pot trece chiar si TREI ZILE fara a face un dus!

Evident, pentru urmaritorii de Channel 4 este mult mai facil sa stea comod in fotoliu si sa se amuze privindu-i pe necivilizatii Estului Salbatic, cei care vin sa le fure locurile de munca, libere, din cauza faptului ca ei sunt mult prea ocupati sa traiasca din ajutoare sociale.

Un recent studiu privind obiceiurile de igiena i-a stupefiat pur si simplu pe cei care l-au comandat: PATRU DIN CINCI BRITANICE nu catadicsesc sa faca un dus zilnic si DOUA TREIMI dintre ele nu se deranjeaza sa-si indeparteze machiajul inainte de culcare. Dar, se poate aprecia macar sinceritatea, nu?

Daca deja simtiti in nari mirosul de transpiratie, luati-va o masca de gaze, pentru ca lucrurile sunt mult mai grave si putoarea nu se poate ascunde nici sub cel mai fin parfum: O TREIME DINTRE BRITANICE au declarat ca pot trece chiar si TREI ZILE fara a se spala pe corp!

De asemenea, una din trei femei a recunoscut ca pot trece trei zile pana sa-si spele sau stearga macar fata cu un servetel umed.

Cum motiveaza? Simplu, cica sunt prea panicate de faptul ca pentru a avea grija de propriul corp ar trebui sa se culce mai tarziu sau sa se trezeasca mai devreme.
Superb este faptul ca 89% spun ca ar consimti sa-si imbunatateasca igiena, dar sunt mult prea obosite! :)) Mai pe romaneste, le este LENE!

Yeah, Romanians are coming, poate va ajuta sa va deprindeti cu igiena!

sursa: mirror.co.uk
 

×