x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Muncitor necalificat: 11 diplome universitare, vorbeşte fluent cinci limbi străine

Muncitor necalificat: 11 diplome universitare, vorbeşte fluent cinci limbi străine

30 Apr 2012   •   18:08
Muncitor necalificat: 11 diplome universitare, vorbeşte fluent cinci limbi străine

Prin inteligenta sa, dr Bruce Berry este apartine aristocratiei intelectuale britanice, si totusi, cinci zile pe saptamana strabate patru mile pe bicicleta pana la locul sau de munca, unde nu face nimic altceva decat ajuta copiii unei scoli sa traverseze strada.

Pe langa titlul de doctor in Filosofie, subiectul tratat in cele 425 de pagini ale tezei sale de doctorat fiind opera scriitorului rus Andrei Makine, Bruce Barry se mai poate completa in CV alte trei licente, patru masterate si faptul ca vorbeste fluent franceza, germana, italiana, spaniola si rusa.

Bruce nu a avut foarte multe meserii, a fost angajat al unui oficiu postal, apoi a devenit traducator. Timpul liber l-a folosit doar pentru studiu. Acum primeste un salariu de 200 de lire sterline pe luna pentru a patrula in jurul timp de 90 de minute in jurul scolii unde tatal sau a fost invatator.

"Imi place sa studiez pentru diplome, dar voiam sa fac ceva bun si pentru comunitate. Este placut sa ai grija de copilasi sa vina si sa plece in siguranta la si de la scoala. Ma simt ca facand parte din familia lor ", a declarat Bruce Berry pentru The Sun.

×