x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Lupta Musk - Zuckerberg. Pompei apare ca ipoteză nouă pentru locație

Lupta Musk - Zuckerberg. Pompei apare ca ipoteză nouă pentru locație

de Redacția Jurnalul    |    11 Aug 2023   •   23:15
Lupta Musk - Zuckerberg. Pompei apare ca ipoteză nouă pentru locație
Sursa foto: Hepta

Lupta dintre Elon Musk și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, va avea loc și va fi în Italia. Musk spune că a vorbit cu Meloni, în timp ce ministrul italian al Culturii, Gennaro Sangiuliano, declară că locația nu va fi Roma.

Informația a fost dezvăluită de proprietarul companiei X într-un mesaj pe rețeaua de socializare, în care a scris că a vorbit cu premierul italian, Giorgia Meloni, și cu ministrul culturii, Gennaro Sangiuliano, scrie Il Messaggero.

Au căzut de acord asupra unei locații „epice”.

„Lupta va fi gestionată de fundațiile mele și ale lui Zuck”, adaugă el.

Livestream-ul va fi pe X și pe Meta. Decorul va respecta prezentul și trecutul Italiei, iar încasările vor merge către veterani.

În ultimele luni, s-a speculat că locația va fi Colosseumul.

Potrivit lui Zuckerberg, adversarul său evită provocarea pe care el însuși a lansat-o. Când Musk l-a provocat, Zuckerberg a declarat că este pregătit oricând și a sugerat data de 26 august, dar potențialul său adversar „nu a confirmat”.

Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, se antrenează cu instructori de arte marțiale și este vizibil mai în formă decât Musk, în vârstă de 52 de ani. Perspectiva unei lupte a apărut pentru prima dată în luna iunie. Musk l-a provocat pe Zuckerberg, care a acceptat. După publicitatea inițială, a urmat tăcerea, apărând îndoieli cu privire la faptul că miliardarii din domeniul tehnologiei se vor confrunta în ring.

„Am avut o conversație lungă și prietenoasă cu Elon Musk, am vorbit despre pasiunea noastră comună pentru istoria Romei antice. Ne gândim la modul în care să organizăm un mare eveniment caritabil, respectând și protejând pe deplin zona. Acesta nu va avea loc la Roma. Dar, mai presus de toate, se intenționează ca o sumă mare, de multe milioane de euro, să fie donată către două spitale pediatrice importante din Italia pentru consolidarea facilităților și cercetarea științifică în vederea combaterii bolilor care afectează copiii”, a declarat de ministrul italian al culturii, Gennaro Sangiuliano.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: musk zuckerberg