x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Muzicianul Cormac Roth, fiul cunoscutului actor Tim Roth, a murit la 25 de ani

Muzicianul Cormac Roth, fiul cunoscutului actor Tim Roth, a murit la 25 de ani

31 Oct 2022   •   20:11
Muzicianul Cormac Roth, fiul cunoscutului actor Tim Roth, a murit la 25 de ani
Sursa foto: Instagram Cormac Roth

Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit pe 16 octombrie după o luptă cu cancerul, a anunțat astăzi familia îndurerată, potrivit Variety. Avea 25 de ani.

„Era un bulgăre sălbatic de energie și spiritul lui era plin de lumină și bunătate”, a transmis familia Roth într-un comunicat. „Oricât de sălbatic era el, Cormac era și întruchiparea bunăvoinței. Un suflet blând care a adus atâta fericire și speranță celor din jur. Durerea vine în valuri, la fel și lacrimile și râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani și 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil și vesel și sălbatic și minunat. Doar recent transformat într-un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge.”

Absolvent al Colegiului Bennington, Roth a fost un chitarist, compozitor și producător talentat. El a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 3 în noiembrie 2021.

„Mi-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme din greutate, încrederea mea și își va continua calea criminală până când voi reuși să o opresc cumva și să o omor”, a scris el. „Dar nu mi-a luat voința de a supraviețui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă. Dacă tu sau cineva pe care-l iubești este bolnav de cancer, nu ezitați să contactați pentru că este un rollercoaster emoțional, diferit de orice altceva. Vă iubesc pe toți și vă rog să faceți lucrurile care vă plac. Viața e scurtă. Este haos. Și nu știi niciodată când vei fi tu în locul meu. Ai grijă de tine și mergi la doctor. La naiba cu cancerul.”

Tatăl său, Tim Roth, este cunoscut pentru nenumărate roluri, printre care și multe dintre filmele lui Quentin Tarantino, inclusiv „Reservoir Dogs”, „Pulp Fiction” și „The Hateful Eight”. A fost nominalizat la Oscar pentru filmul din 1995 „Rob Roy”. Cel mai recent a apărut în serialele Marvel Studios și Disney+ „She-Hulk: Attorney at Hulk”

În urma lui Cormac Roth a rămas o familie care îl plânge acum: părinții, Tim și Nikki Roth, și fratele său, Hunter Roth.

×
Subiecte în articol: tim roth Cormac Roth cancer