x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Navele Royal Caribbean vor ajunge în 2015 şi în Marea Neagră, dar nu şi la Constanţa

Navele Royal Caribbean vor ajunge în 2015 şi în Marea Neagră, dar nu şi la Constanţa

de Agerpres    |    28 Feb 2014   •   19:39
Navele Royal Caribbean vor ajunge în 2015 şi în Marea Neagră, dar nu şi la Constanţa
Sursa foto: Picasa

Armatorul american Royal Caribbean International a anunţat vineri că în vara anului 2015 va organiza primele sale croaziere în Marea Neagră, oferind turiştilor croaziere de 10 şi 11 nopţi cu plecare din Istanbul, informează cotidianul USA Today.

Începând din luna iunie 2015, nava Rhapsody of the Seas, cu o capacitate de 1.998 de pasageri, va deveni prima navă din flota Royal Caribbean care va oferi croaziere pe Marea Neagră. Nava va trece prin porturile Istanbul, Burgas, Odessa, Yalta, Sevastapol şi Sochi. Pe listă nu figurează şi portul Constanţa.

Potrivit datelor furnizate de Compania Naţională 'Administraţia Porturilor Maritime' (CNAPM) Constanţa, peste 54.000 de pasageri au sosit în Portul Constanţa în sezonul de croaziere 2013, număr cu circa 60% mai mare decât cel înregistrat în 2012. Anul trecut la terminalul de croaziere al Portului Constanţa au sosit 69 de nave de pasageri, faţă de 52 de nave înregistrate în 2012.

Royal Caribbean International este o companie globală, având o flotă de 22 vase, printre care se numără şi Oasis of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume. Compania oferă croaziere în Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia şi America de Sud. 

×
Subiecte în articol: croaziera marea neagra royal caribbean